Over ons


Leuk dat je komt kijken. Als je een liefhebber bent van verrassende smaken en kwaliteit verkiest boven fabrieksproducten, ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben Christine, al sinds 1988 een van de weinige vrouwelijke ambachtelijke bakkers. Iedere ochtend zijn we in de bakkerij in Neer al vroeg aan het werk om met liefde vers brood en gebak te maken. Als je ’s morgens de winkel binnenstapt zorgt je neus alvast voor voorpret over het lekkers dat je straks op tafel hebt staan. Je snuift de heerlijke geuren op die bewijzen dat hier nog op ambachtelijke wijze gewerkt wordt. Je kunt geen betere reden bedenken om een stukje voor om te lopen of rijden.


Bewezen kwaliteit


De hoogste kwaliteit. Met minder neem ik geen genoegen. Daarom zorg ik dat al onze volgens eigen recept gebakken producten aan de strengste kwaliteitsnormen voldoen. Dat laat ik het hele jaar door beoordelen door het Nederlands Bakkerij Centrum.


Word onze koning(in)


Ik heb het wel steeds over mezelf en mijn winkel, maar bij ons is het aloude gezegde “de klant is koning” volop van toepassing. Een schone bakkerij en winkel, vriendelijke mensen achter de toonbank, die de tijd voor je nemen. Kom het ervaren en voel je ook even koning(in).


Meer dan 30 jaar ervaringAls jonkie van 23 kon ik in 1988 de bakkerij van mij oom en tante in Heibloem overnemen en was ik dus al zelfstandig bakker. Zoals iedereen was ik altijd opzoek naar groei-mogelijkheden en in de loop van de jaren zijn er winkels bijgekomen in Neer, Haelen en Horn. Bij de winkel in Neer hoort ook de bakkerij, die een paar jaar terug nog volledig verbouwd is en aan alle moderne kwaliteitseisen voldoet. Vanuit daar heb ik altijd de andere winkels bevoorraad.Nu, ruim 30 jaar later, vond ik het tijd worden om iets minder ondernemer en veel meer bakker te zijn De winkels in Heibloem, Haelen en Horn zijn verkocht, zodat ik me hier in Neer volledig kan storten op mijn passie: het maken van ambachtelijk brood en gebak.


Wat je niet mag missen: de Naerse Paerevraeter!Ons assortiment is te groot om hier even op te noemen. Daarvoor moet je echt even langskomen, of in de webwinkel kijken. Eén lekkernij wil ik hier wél noemen, omdat het echt uniek is; je kunt het nergens anders krijgen. Ik bedoel natuurlijk de originele Naerse Paerevraeter. Geïnspireerd door de bijnaam die aan Neerenaren werd gegeven, heb ik die Paerevraeter bedacht. We maken hem met ingrediënten die typisch zijn voor onze streek, waaronder kruutje (stroop) en natuurlijk peren. Zelfs de verpakking is uniek, waardoor de Paerevraeter ook nog eens een leuke attentie is om mee te nemen als je ergens op bezoek gaat.


Je moet het gewoon zelf proeven

Klik hier om deze specialiteit te bestellen!


Ik vind dat ik de mooiste baan van de wereld heb. En ik kan daar eindeloos over blijven vertellen. Maar hoe mooi ik het op deze website ook maak, er is maar één manier om echt van alle lekkernijen te genieten. En dat is door ze zelf te komen proeven. Of door ze thuis te laten bezorgen. Want juist als je het drukdrukdruk hebt moet je jezelf
af en toe op iets lekkers trakteren.

Christine's bekkerie
Engelmanstraat 11
6086 BA NEER

Heeft u vragen?
Bel 0475 - 591 296 of stuur ons eene-mailbericht.

Uiterste besteltijd
U kunt op dit moment bestellingen voor dinsdag plaatsen.

Veilig betalen
iDeal